אוכל הודי | מסעדה הודית | אוכל הודי מתכונים חוויה קולינרית

אוכל הודי - מסעדה הודית - בישול הודי

אתה נמצא ב: אוכל הודי > אוכל הודי מתכונים > בקרי פיתה סולת
Share
בקרי פיתה סולת
21/10/2012 18:47

בקרי פיתה סולת - לארוחת בוקר מושלמת

בקרי פיתה סולת - הבקרי לחם של בוקר - בקרי היא פיתה עשויה מבסיס של סולת, את הבקרי נהוג להכין בבוקר ולגלגל אותה בתוספת של גבינות, בשר, תבשילי קטניות וכד 

מצרכים :

2 כוסות סולת 

50 גרם מרגרינה

3.5 כוסות מים

כפית מלח.

אופן ההכנה :

שלב ראשון -

מבשלים את כל המצרכים על אש קטנה עד שמתקבלת עיסה סמיכה מאוד. מורידים מהגז ומקררים.

שלב שני - 

כאשר העיסה קרה מוסיפים : 2 כוסות קמח רגיל + 1/2 כפית מלח. לשים לבצק אחיד.

שלב שלישי -

בסיום מורחים על הבצק שמן עם הידים. עושים כדורים, את הכדורים מורחים בשמן ומכסים במגבת שלא יתייבשו

שלב רביעי -

מרדדים כל כדור לעלה גדול

שלב חמישי -

מטגנים עם מעט מרגרינה / חמאה כל עלה כדקה מכל צד .


 המלצה :

ניתן להגיש במילוי של : בשר / שוקולד למריחה / גבינות ...

הדפס עמוד שלח לחבר

מסעדות הודיות מומלצות מסביב לעולם :
מסעדות הודיות בניו יורק
מסעדות הודיות באמסטרדם
מסעדות הודיות בברלין
מסעדות הודיות בלונדון
מסעדות הודיות בוינה
מסעדות הודיות בטורונטו
מסעדות הודיות בזלצבורג

ציקן טיקה - עוף טנדורי בנאן

ציקן טיקה מאסלה - עוף טנדורי ברוטב מסאלה

אלו גובי - תפוח אדמה - כרובית - בנוסח הודי

ציקן קורמה - עוף ברוטב הודי מסורתי

תבלינים הודיים - תבלינים בניחוח הודו

גולב ג'מון - כדורי גבינה וסולת - קינוח הודי מסורתי

כל הזכויות שמורות © מוזה פרסום קידום עסקים ושיווק באינטרנט באתרים

פותח ע"י: וויז גרופ - בניית אתרים