אתה נמצא ב: אוכל הודי > אוכל הודי מתכונים > ציקן מאסלה
Share
ציקן מאסלה
21/10/2012 18:47

ציקן מאסלה - תבשיל עוף בנוסח הודי

ציקן מאסלה - מתכון פשוט, קל, טעים לעוף ברוטב פיקנטי, הכנת המתכוון לוקחת כעשר דקות וזמן הבישול המומלץ שעה, את העוף ניתן להגיש עם אורז בסמטי או פירה תפוח אדמה.

מצרכים :

4 כרעים של עוף ללא העור 

3 כפות מאסלה ירוק 

3 עגבניות מגורדות

כפית גרם מסאלה

כפית מלח

1/2 כפית כמון 

קופסת רסק עגבניות

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה :

1. מטגנים 2 – 3 כפות מסאלה ירוק בשמן זית.

2. מוסיפים כפית גרם מסאלה + כפית מלח + 1/2 כפית כמון.

3. מוסיפים 3 עגבניות מגורדות.

4. מבשלים את הרוטב כ – 10 דקות על אש נמוכה.

5. מוסיפים קופסת רסק עגבניות ומיץ מלימון אחד.

6. מניחים 4 כרעים של עוף ללא עו.

7. מבשלים על אש נמוכה כשעה. (מידי כמה דקות להזיז את הסיר שהעוף והרוטב התערבבו).

8. אפשר להוסיף אפונה ירוקה / גרגירי חומוס מבושלים.

9. מגישים בתוספת אורז.

דירוג דף:
8 הצבעות [ממוצע: 3.13]
הדפס עמוד שלח לחבר